Sinds 1998 coach en train ik teams en individuen binnen diverse organisaties in hun groei en ontwikkeling. Hiermee verenig ik passie, hobby en werk. Ik houd ervan om mensen en teams te helpen hun beste versie te leven. Vooral als de druk om te presteren en te veranderen toeneemt en valkuilen op de loer liggen. Hiertoe benut ik graag de volgende kwaliteiten: energiek, doeltreffend, verfrissend en verbindend.

Inmiddels heb ik meer dan 15 jaar expertise opgebouwd in zowel Martial Arts als diverse oeroude wijsheid tradities. En vooral in het belang van ademhaling, stilte en ontspanning als basis voor moeiteloos bewegen en presteren. Gecombineerd met inzichten uit cognitieve ontwikkelmodellen brengt dit een eigentijdse visie op leiderschap en teamperformance binnen organisaties. 

Van oorsprong ben ik meer van het denken en de actie. Rust, stilte en meditatie liggen minder vooraan in mijn systeem. Echter, des te meer ik mezelf tot rust breng en mijn hart volg, des te meer impact ik creëer.
Zo kan ik met minder acties en energie meer verschil maken. 

Dimphy

Het boeit me als organisatiekundige te zien hoe organisaties wel of niet succesvol functioneren. De mate waarin mensen bereid zijn hun eigen aandeel te zien en de mate waarin zij het aandurven daarin andere keuzes maken, om andere resultaten te bereiken, fascineert mij enorm. Ik help directies en management teams te zien hoe het bij hen werkt, individueel en in hun interactie met elkaar, en de keuzeruimte die daarin mogelijk is.

Het blijft me uitdagen het steeds weer op het scherpst van de snede te spelen: uitdagend en confronterend, maar veilig en rustig genoeg om steeds weer een stapje in de gewenste richting te zetten, naar nog beter doen.  

Mijn ervaring heb ik opgedaan in de praktijk, in diverse management- en directieteams, maar ook als facilitator van veranderingen. Steeds meer kom ik daarbij in aanraking met de kracht van stilte. Ik ben zelf menigmaal in de val getrapt van te veel doen en te weinig stilstaan. De momenten waarop ik de meest diepgaande impact heb gemaakt waren echter allemaal verbonden met de kracht van stilte.